LED-verhot

Pehmeät ja joustavat LED-verhot ovat mullistaneet LED-näyttöjen maailman. Verhoja voidaan muotoilla ja taitella, mikä tarjoaa entistä enemmän käyttömahdollisuuksia ja helpottaa olennaisesti asennusta ja kuljetusta. Jopa 10 000 Hz:n taajuus takaa entistä paremman kuvanlaadun sekä vakaan suorituskyvyn.

Ohut ja kevyt verho on todella monikäyttöinen ja soveltuu hyvin moniin 2D- ja 3D-muotoihin (esim. pyöreät sekä kolmio-, sylinteri- ja kartiomuodot). Ultraohuesti muotoiltu verho on alle 20 milliä ohut ja painaa alle 10 kg /m² (P6 mm). Verhon takaosa on suojattu kankaalla, näkyvissä on ainoastaan data- ja sähkökaapelit. Verhojen liittäminen toisiinsa onnistuu helposti verhoissa olevien magneettien avulla ja ripustus yläosasta hoituu kätevästi ilman isoja telinerakennelmia. Kuljetuslaatikko helpottaa verhon siirtämistä paikasta toiseen ja sen varastoimista. Yhteen kuljetuslaatikkoon mahtuu jopa 15 m²!

LED-verhon pikselitiheydet:

P4, P6, P7, P9, P12, P16

LED-verhon esimerkkimitta (P6) on 800 mm (L) x 2400 mm (K). Verhoja voidaan kiinnittää 3–4 kpl allekkain, jolloin saadaan n. 10 m pitkä verho. Verho on myös täysin lyhennettävissä tilausvaiheessa.

Referenssi: Viking Line tuottaa elämyksiä

Viking Linen AV Manager Jouni Sironen etsi laivoille sopivaa led-verhoratkaisua. Perinteiseen led-näyttöön verrattuna led-verho vaatii merkittävästi vähemmän tilaa, koska verho ripustetaan paikoilleen ylhäältä eikä erillistä tukirakennetta ja huoltotilaa vaadita ympärille. Vaatimukset täyttävä ratkaisu löytyi ja hankintaprosessi EMC-hyväksyntöineen, testauksineen sekä asennuksineen toteutettiin yhteistyössä. 30 neliön laajuinen, korkearesoluutioinen led-verho on räätälöity tuote, joka on nyt asennettu varustamon Helsingistä Tukholmaan liikennöivän M/S Mariellan yökerhoon.

”Laivaympäristö ja päivittäinen käyttö ympärivuoden asettaa AV-tekniikalle todella kovat vaatimukset. Siksi yhteistyökumppanilla pitää olla hankkeen vaatima osaaminen myös sertifioinnin osalta, kuten myös toimituksen kokonaisvaltainen korkea laatu takuineen.” Jouni Sironen, Viking Line AV Manager

Katso lisää: referenssit/Viking Line

Näkyvästi parempi

Log in