Läpinäkyvä led-näyttö

Ikkunaostoksien uusi tuleminen!

Liikkeiden isot ja näyttävät näyteikkunat ovat saaneet aivan uuden merkityksen läpinäkyvien LED-näyttöjen avulla. Ikkunoiden tuoma avaruus säilyy, mutta ikkunoiden iso pinta voidaan valjastaa mainontaan sekä visuaalisesti herättämään huomiota. Läpinäkyvä LED-näyttö takaa, että noin 80% päivänvalosta tulee ikkunasta läpi, jos koko ikkuna-ala on peitettynä.

 

Läpinäkyvä LED-näyttö tarjoaa parhaat ominaisuudet:

  • Korkea läpinäkyvyys, joka takaa päivänvalon pääsyn sisään. Näet edelleen ulkoa sisään myymälään ja myymälästä ulos.
  • Helppo ja nopea asennus. Näyttö asennetaan ikkunan sisäpuolelle, ei tarvita raskaita ja kalliita telineitä pitämään näyttöjä paikoillaan.
  • Ainutlaatuinen asiakaskokemus. Näytön läpinäkyvyyden vuoksi, kuva vain kelluu lasin pinnalla. Nopea tapa vastata tämän päivän viestintään ja mainontaan!
  • Rajattomat sisältömahdollisuudet. Voit näyttää LED-näytössä kaikkea mitä tietokoneella voi tehdä ja katsella: kuvia, tekstiä, videoita, live-kuvaa, säätietoja.

Käyttökohteet ovat monipuoliset

Liikkeiden ikkunat, kauppakeskukset, toimistohuoneistot, lentokentät, messuosastot, näyttelyt. Kaikkialla, jossa haluat tuoda mainontasi ja viestisi läpi nopeasti. Läpinäkyvät näytöt ovat jo käytössä monilla suosituimmilla brändeillä ympäri maailmaa. Läpinäkyvän näytön kokoonpanon voit itse valita! Mahdollisuudet ovat rajoittamattomat.

Ota yhteyttä, keskustellaan, miten läpinäkyvät näytöt saavat sinun liiketoimintasi lentoon!

“Näyttö antaa meille mahdollisuuden ilmoittaa tarjouksista ja mainostaa uusia tuotteita. Uudet kuvat voidaan vaihtaa vaikkapa joka päivä. Näin näyttö pystyy aina mielenkiintoisena!”
Suomen Ratsutarvike / Jaana Luotola

led_solutions_suomen_ratsutarvike

Näkyvästi parempi

Log in