Läpinäkyvä näyttö liiketilaan tai näyteikkunaan - Nordic LED Solutions

UUTUUS | LÄPINÄKYVÄT NÄYTÖT KIVIJALKALIIKKEISIIN

Kiinnitä huomio näyteikkunaasi


Perinteisesti näyteikkuna somistetaan tuoteasetelmilla, teippauksilla tai lisäämällä TV ikkunaan. Näiden päivittäminen on kuitenkin työlästä ja teippaukset tai TV peittävät ikkunan osin tai kokonaan jolloin liikkeeseen ei näy sisälle, eikä liikkeestä kadulle.

Läpinäkyvä näyttö ei tuki ikkunaa kuten teippaus tai TV. Läpinäkyvyys tuo liiketilaan ilmavuutta ja päästää myös heleän auringonvalon liikkeeseen. Näyttöön voidaan nopeasti päivittää päivän tarjoukset sekä esittää liikkuvaa tai kolmiulotteista kuvaa. Liikkuva kuva kiinnittää ohikulkijan huomion aina tehokkaammin kuin staattinen kuva. Sisällöstä riippuen ohikulkuja myös voi nähdä liikkeeseen näytön läpi, jolloin sisään on helpompi astella.

Läpinäkyvä kirkas näyttö

Läpinäkyvän näytön asentaminen - Nordic LED Solutions

Helppo asennus

Läpinäkyvän näytön asennustyö on helppoa, se ei vaadi rakenteellisia toimenpiteitä, vaan säädettävien ”asennustassujen” avulla kevytrakanteinen näyttö saadaan asennettua erikokoisiin ikkunoihin. Eri näyttökokoja löytyy useita, esim. 1x1m, 1×1,5, 1x2m, 3x2m, jolloin sopiva kokovaihtoehto löytyy kaikkiin ikkunoihin.


Kirkas kuva

Mainoksesi näytöllä näkyy aina kirkkaana. Tehokkaat LEDit toistavat värit kirkkaana ja ovat pitkäikäisiä. Automaattinen säädin lisää kirkkautta auringolla ja illalla vastavuoroisesti laskee kirkkautta, estäen häikäisyn.