Palvelut

Toimitamme näyttöratkaisun asiakasorganisaation tarpeita vastaavana kokonaisuutena, joka sisältää halutussa laajuudessa tuotteet, ohjelmistot, asennukset, ylläpidon ja rahoitusratkaisut.

Pitkä kokemuksemme ja laaja kumppaniverkostomme tekee meistä turvallisen yhteistyökumppanin.

Suunnittelusta toteutukseen

NordicLed_suunnittelu

Autamme valitsemaan kuhunkin käyttötarkoitukseen oikeat tuotteet. Teemme suunnitelman ja havainnekuvat ja hoidamme toimituksen asennuksineen halutulla tavalla. Jokainen toimitus räätälöidään yksilöllisesti. Toimitus sisältää suunnittelun, asennuksen, ohjelmistot sekä huollon. Lisäksi tarjoamme kattavia palvelukokonaisuuksia, jotka sisältävät esimerkiksi teknisen ylläpidon, mainonnan suunnittelun ja kampanjoiden hallinnan.

Etähallinta

NordicLed_etahallintaToimitukseen kuuluu helppokäyttöinen etähallintajärjestelmä, jolla voi hallita ja muokata sisältöjä joustavasti netin välityksellä tietokoneella tai mobiililaitteilla.

Aineiston vaihtaminen tai muokkaaminen on nopeaa, mikä mahdollistaa välittömän reagoinnin tarpeen muuttuessa – ajasta ja sijainnista riippumatta.

Huolto ja takuu

NordicLed_huoltoLED-näytöillämme on vähintään 2 vuoden tehdastakuu. Huollot pyritään aina järjestämään paikallisen huoltoyhtiön kanssa, jolloin vasteaika saadaan lyhyeksi.

Huoltosopimus takaa vaivattoman ylläpidon koko sopimuskaudeksi kiinteään kuukausihintaan.

Leasing-rahoitus

nordicLED_rahoitus

Vaivattomalla leasing-rahoituksella LED-näytön hankkiminen on helppoa ja turvallista.

Leasing-rahoitus vapauttaa pääoman muihin investointeihin. Kiinteä kuukausimaksu koko sopimusajalle helpottaa suunnittelua ja ennakointia. Tarjoamme yhteistyökumppaniemme kautta erilaisia rahoitusmalleja, joista voitte valita juuri teille parhaiten soveltuvan ratkaisun. Sopimus tehdään rahoitusyhtiön kanssa.

Näkyvästi parempi

Log in