Asiakasreferenssi – Visiopalo


Visiopalo Oy tarjoaa helppoa ja edullista digitaalista ulkomainontaa Salossa. Nordic LED Solutions toimitti heille kaksi tienvarsinäyttöä Saloon, joita he käyttävät mainostilan myymiseen. Molemmat taulut sijaitsevat vilkkaan tien varrella, mikä mahdollistaa suuret kontaktimäärät.

”Kuulin Nordic LED Solutionsista ensimmäistä kertaa, kun tuttavani suositteli heitä. Lisäksi meillä oli kontakti BNI-piirinen kautta,” muistelee Haimi Aaltonen, Visiopalon perustaja ja yrittäjä. ”Kilpailutuksen perusteella he olivat sopivin toimittaja meille”. Nordic LED Soltionsin toimittama kokonaisuus ja palvelu vakuutti, jolloin ensimmäinen tapaaminen sovittiin.

Projekti sujui hyvin ja kaikki mahdolliset ongelmat ratkaistiin nopeasti. Asennustyö sujui helposti, ja näyttö oli jo pystyssä, kun Aaltonen saapui tarkistamaan työmaata. Sisällönhallintaohjelman perehdytys sujui hyvin ja tukea annettiin myös perehdytyksen jälkeen. ”Ollaan oltu tosi tyytyväisiä projektin kulkuun ja olemme tämän jälkeenkin toteuttaneet erilaisia projekteja NLS:n kanssa,” kertoo Aaltonen.

Aaltonen kertoo että suosittelee mielellään Nordic LED Solutionsia ja onkin jo näin tehnyt, kun näyttöhankinnoista on ollut puhetta.

Visiopalo - LED-mainostaulu

Visiopalo - LED-mainostaulu