Asiakasreferenssi – EduCity, Turun AMK


Toimitimme Turun Teknologiakiinteistölle (TTK) suurikokoisen läpinäkyvän LED-näyttökokonaisuuden, joka sijoitettiin Turun AMK:n uudelle kampukselle. Näyttö sijoittui kampuksen keskusaukiolle ja sen tarkoituksena on jakaa tietoa sekä rikastaa ympäristöä siinä esitettävällä sisällöllä.

”Näyttö on uusi tapa esittää tietoa ja siksi se kuvastaa hyvin meidän ideologiaamme. Haluamme olla tulevaisuuden kehityksessä mukana ja käyttää moderneja teknologioita toiminnassamme.” kertoo Anniina Salvisalo TTK:lta. ”Suuri näyttö tuo juuri sen wow-efektin, jota haimme. Tarkoituksena on muun muassa toteuttaa projekti, jossa näytöllä esitetään taidetta eri muodoissa.”

Nordic LED Solutions valikoitui näytön toimittajaksi, sillä se pystyi toimittamaan koko palvelun. Myös tekniset ratkaisut olivat yksi syy valintaan. ”Toimitus sujui hyvin. Saimme aina vastaukset mahdollisiin kysymyksiin ja eteen tulleet ongelmat selvitettiin.” Salvisalo toteaa. Salvisalo myös suosittelee Nordic LED Solutionsia jokaiselle näyttöä harkitsevalle. Työskentely oli helppoa vaikka vastaavanlaista projektia ei heidän puoleltaan ollut ennen toteutettu.

EduCity, Turun AMK - Nordic LED Solutions
EduCity, Turun AMK - Nordic LED Solutions
EduCity, Turun AMK - Nordic LED Solutions