Asiakasreferenssi – Konalan Autohuolto

Toimitimme Konalan Autohuollolle LED-mainosnäytön yrityksen julkisivuun. Näytön ohitse kulkee vilkas tie, joten näyttö suunniteltiin sekä oman mainonnan että myytävän mainostilan esittämiseen.

Autohuollon silloinen omistaja Risto Toikkanen kertoi, että syy miksi Nordic LED Solutions valittiin näytön toimittajaksi, oli aktiivinen yhteydenpito ja nopea reagointi kaikkiin kysymyksiin. ”Halusimme hankkia LED-näytön ja aloimme tutkia keneltä sellaisen saisi hankittua. Nordic Led Solutions tuli esiin ensimmäisenä ja he vaikuttivat myös kaikkein sopivimmalta meidän tarpeisiimme.”

Kokonaisuudessaan projekti eteni hyvin. Kaikki mahdolliset ongelmatilanteet ratkaistiin sekä apua annettiin lupahakemuksien kanssa, joita haettiin julkisivulautakunnalta. Myös perehdytys näytön käyttöön ja päivittämiseen annettiin.

”Kokonaisuudessaan olemme hyvin tyytyväisiä. Tuote on hyvin vastannut tarpeita ja olemme saaneet myytyä jonkin verran myös mainospaikkoja.” Toikkanen sanoo ja suosittelee Nordic LED Solutionsia kaikille jotka harkitsevat LED-mainosnäytön hankkimista.

Konalan Autohuolto - Mainosnäyttö - Nordic LED Solutions
Konalan Autohuolto - Mainosnäyttö - Nordic LED Solutions
Konalan Autohuolto - Mainosnäyttö - Nordic LED Solutions