Suunnittelu

Taulun kokonaishintaan vaikuttaa monet eri seikat. Tässä lueteltu pääkohdat, jotka saattavat vaikuttaa oleellisestikin LED-taulun hankintahintaan. Mitä tarkemmat tiedot saadaan kirjattua, niin me saamme nopeasti toimitettua ehdotuksen LED-näytöstä sekä kustannuksista.

Asennuspaikka- ja tapa
Asennetaanko taulu jalustalle, seinälle vai katolle. Jos asenneteaan seinälle mahtuuko taakse huoltoteline? Kestääkö asennuspaikka taulun painon, vaaditaanko tukirakenteita?
Pääseekö taulun eteen/taakse tekemään huoltotoimenpiteitä? Ja millä välineillä nosturilla, tikkailla?

Teline ja perustukset
Telineen vaatimat perustukset ja maansiirtotyöt. Lähtökohtaisesti asiakas hoitaa nämä itse, mutta myös Nordic LED Solutions voi järjestää nämä ja laskuttaa läpilaskutuksena. Tarjousvaiheessa pitää määritellä kenellä on vastuu asiasta.

Erityisvaatimukset
Onko asennus- tai käyttökohteessa otettava huomioon eritysvaatimuksia? Esim. erilaiset ympäristövaikutukset, tuulinen paikka, kosteus, jne

Katseluetäisyys
LED-tauluissa huomioitavaa on optimaalinen katseluetäisyys. Miltä etäisyydeltä asiakas toivoo, että taulu näyttää parhaalta? Tämä vaikuttaa valittavaan pikselitiheyteen ja taulun pinta-alaan. Nyrkkisääntönä voi laskea 1 pikseli mm vastaa yhtä metriä, esim P16 mm = 16 metriä.

Esitettävä materiaali
Mitä asiakas haluaa näyttää LED-näytössä? Isoja kuvia, pientä tekstifonttia vai liikkuvaa kuvaa? Taululla esitettävä materiaali vaikuttaa LED paneelin valintaan.

Koko
Taulun koko on täysin muokattavaissa ja räätälöitävissä. Yhteistyöllä löydämme oikean koon, käyttötarkoituksen mukaan.

Tietokone/player
Onko asiakkaalla käytettävissä oma tietokone vai toimitetaanko kone taulun mukana? Ulkonäytöissä huomioitava, että tietokoneen täytyy soveltua Suomen sääolosuhteisiin. Tietokoneen ja näytön välinen etäisyys max 90 m. Jos etäisyys on pidempi, pitää välissä olla kuitu. Liitytäänkö ja haetaanko tietoa asiakkaan omasta sisäverkkosta? Tarjousvaiheessa pitää määritellä kenellä on vastuu asiasta.

Sähköistys
Asiakas hoitaa sähkön ja datakaapelin tuonnin kohteeseen ja hoitaa mahdollisesti tarvittavat sähkö- ja dataliikennesopimukset. Asiakas vastaa myös taulun kytkemisestä sähköverkkoon. Tarvittaessa Nordic LED Solutions voi hoitaa sähköjen vedon ja laskuttaa kulut läpilaskutuksena.

Lupa-asiat
Lupa-asiat on hyvä hoitaa kuntoon heti projektin alussa ja tämä tehdään tarvittaessa asiakkaan kanssa yhteistyössä.

Log in